top of page

man. 24. okt.

|

Heer

Yogic Arts Kurs

Yogic Arts: Er en kamports yoga form med elemanter av dans i seg. Det er en kraftfull, styrkende og maskulin stilart som er utrolig gøy og utfordrende.

Registration is closed
See other events
Yogic Arts Kurs
Yogic Arts Kurs

Time & Location

24. okt. 2022, 17:30 – 12. des. 2022, 19:00

Heer, Oberst Eriksens vei 39, 1445 Heer, Norway

About the event

Yogic Arts Kurs

8 mandager kl 17.30-18.55. Uke 43-50, oppstart mandag 24 okt.

Alle nivå velkommen, all levels welcome.

Yogic Arts: Er en kamports yoga form med elemanter av dans i seg. Det er en kraftfull, styrkende og maskulin stilart som er utrolig gøy og utfordrende. Yogic Arts har stor fokus på teknikk, korrekt fysiologisk, anatomisk oppbygging. Det er en meget terapeutisk stilart med thai massage elementer. Yogic Arts har et ganske høyt tempo, blodet kommer til å bruse og svetten kommer fram på panden. Yogic Arts påvirker våre happy hormones og du kan få en lykkefølelse under og etterpå. Utrolig bra om du sliter med depresjon. Dette er en gøy og annerledes yoga form som må prøves.

Dynamic, Power, fun and creative class. Strength & Balance. Inspired by martial arts and dance. Very therapeutic and anatomically correct adjustments and alignments. It affects the happy hormones and can create Runners High.

Kurs pris: 1760 kr. 10 % rabat om du kjøper 2 kurs. 10 % rabat om du pensjonist, vgs student eller uføretrygd.

Ha med egen matte og teppe. Om du blokker ta de med.

Til info: Leika holder kun kurs, da dette er den eneste sunne, gode, forutsigbare og stabile måten for Leika å undervise på. Det er fint å huske tilbake på hvordan vi alle gikk på kurs på 80, 90 tallet og i 2010. La oss komme tilbake til forpliktelse og forutsigbarhet. Da kommer du faktisk avgårde og får gjort det du vet er bra for deg. Spør naboen eller bedsteforeldrene om å passe barna mandag kveld slik du kan gå på kurs. Kanskje Lukas kan være hos Peter mens du går på kurs mandager? Eller Andrea kan sitte på med Marianne hjem fra fotballtrening?

For påmelding til kurs: leikamn@gmail.com Mob: 41353134

Påmeldingsfrist: torsdag 20/10. Bindende. Ingen refundering.

Sted: Heer Grendehus, Oberst Eriksens vei 39, 1445 Heer. Drøbak. Der går busser fra Oslo, Ski og Nesodden direkte til Heer. Buss 500 fra Oslo, tar 30 min, gå 5-10 min inn til høyre.

Ta kontakt om du har spørsmål. Vi ses!

Namaste Leika Mark Noppenau Reflection Yoga & Therapy www.reflection.no

Tickets

  • Yogic Arts Kurs

    kr 1 760,00
    +kr 44,00 service fee
    Sale ended

Total

kr 0,00

Share this event

bottom of page