top of page

søn. 16. okt.

|

Heer

Gratis Yoga (søn)dag

Velkommen til gratis yoga (søn)dag. Her kan du bli kjent med Heer Grendehus' nye yoga lærer. Leika kommer til å ha forskjellige yoga kurs og workshops framover. Leika Mark Noppenau er skaperen av Reflection Yoga. Hun har vært fulltidsyogalærer i 10 år med eget firma.

Registration is closed
See other events
Gratis Yoga (søn)dag
Gratis Yoga (søn)dag

Time & Location

16. okt. 2022, 12:00 – 16:00

Heer, Oberst Eriksens vei 39, 1445 Heer, Norway

About the event

Velkommen til gratis yoga (søn)dag. Her kan du bli kjent med Heer Grendehus' nye yoga lærer. Leika kommer til å ha forskjellige yoga kurs og workshops framover.

Leika Mark Noppenau er skaperen av Reflection Yoga. Hun har vært fulltidsyogalærer i 10 år med eget firma. Hos henne vil du være trygg og i gode hender. Hun "ser" deg og kroppen din og vet akkurat hva du trenger for å skape velvære i din unike kropp. Leika er opptatt av sunn oppbygging av kroppen, derfor er leksjonene hennes kreative og varierte, da kroppen trenger allsidighet. Du vil bli oppmerksom på dine indre grenser slik du kan lære å ta vare på deg selv. Leika tilbyr anatomisk korrekt oppbygging og har stor fokus på teknikk.

På denne fine søndagen får du tilbudt 3 veldig forskjellige leksjoner slik du kan smake på variasjonen i yoga og finne den stilarten som passer deg best.

Søndag 16/10:

12-13.15 Vinyasa Flow

13.30-14 Yogic Arts

14.15-15.30 Yin Restorativ

Vinyasa Flow: Er en flyt yoga stilart, hvor du beveger deg med pusten din. Du beveger deg fra en stilling, asana, til en annen ved aktivt å bruke pusten din. Du kan få følelsen av frihet og å danse. Pusten er sentral og vi bruker derfor tid på å tune oss inn i lungene og øver oss på dyp pust, dette er så klart fantastisk for det respiratoriske systemet. Vinyasa Flow er styrkende og balanserende, du kommer i god form. Leika's Vinyasa Flow er kreative, alsidige og et tema, en fordypning, tilbys.

Yogic Arts: Er en kamports yoga form med elemanter av dans i seg. Det er en kraftfull, styrkende og maskulin stilart som er utrolig gøy og utfordrende. Yogic Arts har stor fokus på teknikk, korrekt fysiologisk, anatomisk oppbygging. Det er en meget terapeutisk stilart med thai massage elementer. Yogic Arts har et ganske høyt tempo, blodet kommer til å bruse og svetten kommer fram på panden. Yogic Arts påvirker våre happy hormones og du kan få en lykkefølelse under og etterpå. Utrolig bra om du sliter med depresjon. Dette er en gøy og annerledes yoga form som må prøves.

Yin Restorativ: Ro, dette er ro og velvære. Dette er noe vi alle trenger. Denne formen er for absolutt alle, også du som aldri har gjort yoga før eller du som sier du er for stiv til å gå på yoga. Vi fokuserer på å gi slipp, slippe stress, vondter, spenninger. Vi rebalanserer nervesystemet, kommer helt ned i gear, skaper flyt og velvære i ledd og fleksibilitet i fascia. Der er fokus på å gjenskape eller balansere synovial fluid/leddveske. Yin Restorativ forbedrer søvn, hjelper mot depresjon, angst, uro, smerter i muskler og led.

Fra uke 43 får du muligheten for å gå på 8-ukers kurs. Vi begynner mandag 24/10 og onsdag 26/10. Kurs lengde: uke 43-50.

Mandag:

17.30-19 Yogic Arts

19-20.15 Yin Restorativ

Onsdag:

12-13.15 Vinyasa Flow

Du får muligheten til å stille spørsmål og bli kjent med Leika denne søndagen.

Heer Grendehus byr på smoothies, juice, te og kaffe. Varm velkommen skal du være.

Kom og prøv! Hils på Leika og se hvilken dame hun er.

Du kan lese mer om Leika og Reflection Yoga & Therapy på www.reflection.no eller facebook: Reflection Yoga.

Til info: Leika holder kun kurs, da dette er den eneste sunne, gode, forutsigbare og stabile måten for Leika å undervise på. Det er fint å huske tilbake på hvordan vi alle gikk på kurs på 80, 90 tallet og i 2010. La oss komme tilbake til forpliktelse og forutsigbarhet. Da kommer du faktisk avgårde og får gjort det du vet er bra for deg. Spør naboen eller bedsteforeldrene om å passe barna mandag kveld slik du kan gå på kurs. Kanskje Lukas kan være hos Peter mens du går på kurs mandager? Eller Andrea kan sitte på med Marianne hjem fra fotballtrening?

For påmelding til kurs: leikamn@gmail.com Mob: 41353134

Kurs pris: 1760 kr. 10% rabat om du kjøper 2 kurs eller flere. 10 % rabat om du er pensjonist eller har uføretrygd.

Påmeldingsfrist er fredag 21/10. Bindende påmelding. Ingen refundering etter 21/10.

Med vennlig hilsen bestyrelsen Heer Grendehus og Leika Mark Noppenau. Reflection Yoga & Therapy www.reflection.no

Share this event

bottom of page