top of page

Yoga for Seniors

Updated: Dec 7, 2023


Senior Yoga Kurs. For deg som er 60 år eller eldre.


Yoga for deg som vil holde deg i form, holde smidigheten ved like eller øke smidighet. Vi vil hver gang bruke tid på pust og det respiratoriske systemet. Vi trener lungekapasitet og øver på dyp pust. Det er vigtig at vi holder fokus på rene luftveier og helse i det respiratoriske systemet i det vi blir eldre. Vi øker helsen i organene våres også når vi gir kroppen næring i form av oksygen. Dette hjelper også til at vi holder hjernen vår frisk. Ledd og muskler vil være også være i fokus. Bra for leddgigt, artrose, muskel og leddplager. Vi vil av og til fordype oss i organerne slik vi kan opprettholde helse og forebygge sykdom, vondter og plager.

Styrke er så klart vigtig, som vi blir eldre må vi holde oss fysisk i form for å oppretholde god helse. Alle nivå velkommen.

Senior yoga er tilrettelagt for de deltakene.

1 yoga kurs er tilrettelagt på matte.

1 yoga kurs bruker vi både stol og matte.

På alle kursene brukes 2-3 blokker og teppe.

* Matte * 3 blokker eller fler. * Teppe Kan kjøpes billigt på nett eller kjøpes på Rusta. Jette Elseth kan sikkert hjelpe.


Stil gjerne spørsmål. Jeg gleder meg til å undervise deg, skape velvære, ro og glede. Jeg er en folkelig, sprudlende person med masser av humør.


Mvh og Namaste Leika, Reflection Yoga Reflection Therapy leikamn@gmail.com

Recent Posts

See All

Comments


bottom of page